Postkassemakeover!

I det siste har jeg holdt på med et prosjekt som har tatt litt tid. Jeg har utsatt og utsatt i flere uker nå. Viste dere en liten smakebit her om dagen,og det var da altså postkassa jeg pusset opp i knall rosa metalic! Den ble kjempekul! Gjett om dette er en postkasse som vil tiltrekke seg oppmerksomhet! Det skal på en hengelås også,siden den blir hengende like ved en vei med mye gangtrafikk og lugubert miljø. Haha,neida! Jeg vil ha hengelås for sikkerhetens skyld.

Jeg fikk postkassa av pappa,som hadde funnet den i en container på jobben sin. Den var utrolig shabby,og veldig lite chic. Så den var en god kandidat for en ekstrem makeover. Jeg tok desverre ikke noe før -bilde av den! Men du kan se for deg en grønn, gammel postkasse,som er matt i lakken,med ett og annet hakk! Et godt gammeldags bruktfunn! <3

Jeg vasket den et par runder med whitspirit før jeg sprayet på grunningslakk. Et par uker etter(utsatte litt , kan man godt si)lakkerte jeg med rosa metallic,deretter flere lag klar lakk. Klarlakken gjør så fargen holder seg,siden postkassa skal henge ute i vinn og vær!

(Hobby)Lakken jeg brukte,kjøpte jeg på biltema for 60 kr flaska.

Jeg må også få innrømme litt her til slutt,at jeg ikke er noe flink til å lakkere,så Thomas den gode nabo,hjalp meg med finpuss og klarlakk. Takk -takk!:-)

2 kommentarer

Kine Josefine

05.09.2012 kl.19:59

Fresheste postkassen jeg noen gang har sett :)

Hunndjevelen

06.09.2012 kl.08:30

Utrolig stilig

Skriv en ny kommentar

HeleneHarefrøken

HeleneHarefrøken

27, Elverum

Jente,snart 28. Har akkurat flyttet til Elverum sammen med forloveden min og katten min. Nå for tiden går dagene med til å skape et hjem i våres nye leilighet.

Kategorier

Arkiv

hits